Jyväskylän keskustan ja lähiöiden elinvoiman puolesta.

Minkkinen Jere
532

Jere Minkkinen

26 v. projekti-insinööri, TkK

Jyväskylä, Haapaniemi

Olen 26-vuotias projekti-insinööri Haapaniemestä. Lähdin ehdolle, jotta voin olla mukana luomassa parempaa Jyväskylää meille kaikille.

JERE

Olen 26-vuotias projekti-insinööri. Olen asunut koko ikäni Haapaniemessä lukuunottamatta opiskeluaikaani Oulussa. Ensin maalaiskunnan puolella ja vuoden 2009 kuntaliitoksen jälkeen Jyväskylässä.
Luonto on itselleni tärkeä ja osa harrastuksistani liittyvätkin siihen vahvasti: vapaa-ajalla kalastan, moottoripyöräilen ja lisäksi pyrin edes kerran vuodessa päästä patikoimaan tai vaeltamaan.
Jyväskylä on minulle tärkeä kaupunki ja haluan olla mukana kehittämässä siitä entistä parempaa.

LAPSET JA NUORET

Uskon jatkuvuuteen; lapset ja nuoret ovat tämän yhteiskunnan tulevaisuus! Haluan taata, että jokainen saa laadukkaan koulutuksen ja hyvän suunnan elämälleen. Mahdollisuus harrastustoimintaan luo mielekkyyttä elämään sekä yhteisöllisyyttä.

OPISKELU JA KOULUTUS

Korkeakoulukaupunkina Jyväskylän tulisi panostaa kannattavaan tutkimus-ja kehitystyöhön: paikalliset innovaatiot tuovat työllisyyttä ja hyvinvointia jokaiselle. Kiusaamiselle ja kouluväkivallalle nollatoleranssi kaikissa Jyväskylän oppilaitoksissa.

TYÖPAIKAT

Oikeanlaisella kaavoituksella houkuttelemme Jyväskylään yrityksiä ja yrittäjiä, jotka haluavat investoida ja kehittää toimintaansa. Lisäksi keskusta-aluetta pitää kehittää, jotta yrityspako pysähtyisi.

LIITY KOKOOMUSNUORIIN!

Tule mukaan päättämään, miltä Suomi näyttää huomenna. Haluamme olla rakentamassa kannustavaa, välittävää ja jokaista yksilöä kunnioittavaa yhteiskuntaa.

Liity Kokoomusnuoriin!

Vieritä ylös