Järkevä Helsinki

Dani Niskanen

Niskanen Dani
316

Dani Niskanen

27 v. kaupunginvaltuutettu, kokoomuksen eduskuntaryhmän lakimies

Helsinki, Kamppi

Olen Helsingin nuorin kaupunginvaltuutettu ja kokoomuksen eduskuntaryhmän lakimies. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Olen opiskellut Helsingin yliopistossa myös teologiaa. Politiikassa korostan terveen arkijärjen käyttöä.

Kokoomusnuorissa olen toiminut muun muassa Helsingin kansalliset nuoret -paikallisyhdistyksen puheenjohtajana, Helsingin piirin varapuheenjohtajana ja Kokoomuksen nuorten liiton kunta- ja maakuntapoliittisen verkoston puheenjohtajana.

Lue lisää Danista

Kärkiteemani kuntavaaleissa ovat

🏘 HOMEKOULUT KUNTOON

Jokainen ansaitsee terveet koulutilat. Aloitteestani Helsinki siirtyi käytäntöön, jossa homekoulujen syntymistä ehkäistään mittaamalla ja säätämällä ilmavirrat puhdistusoperaatioiden ja tiivistämiskorjausten jälkeen.

🌃 TURVALLINEN KAUPUNKI

Suomen hienous on pitkään ollut se, että täällä uskaltaa kävellä illallakin puistossa ja lapset voivat liikkua omatoimisesti kouluun. Tästä on pidettävä kiinni.

⚖️ VASTUULLINEN TALOUDENPITO

Vain vahva talous turvaa hyvinvointipalvelujen rahoituksen. Menojen priorisoinnissa on käytettävä tervettä arkijärkeä: peruspalvelut on laitettava kuntoon ensin, maailmanparannushankkeet vasta sitten.

Koko visioni ”Järkevä Helsinki – 10 teemaa ja 30 toimenpidettä” on luettavissa nettisivuillani: www.daniniskanen.fi

Lue lisää Danin visiosta

Lue Danin visio ”Järkevä Helsinki – 10 teemaa ja 30 toimenpidettä”

LIITY KOKOOMUSNUORIIN!

Tule mukaan päättämään, miltä Suomi näyttää huomenna. Haluamme olla rakentamassa kannustavaa, välittävää ja jokaista yksilöä kunnioittavaa yhteiskuntaa.

Liity Kokoomusnuoriin!

Vieritä ylös